Flamenco i Mijas

Publisert

De som tilbringer ferien på Costa del Sol kan denne uken bli med på gjenopplivingen av en tradisjonell Andalusisk Flamenco-festival.

Hovedkonserten er i Mijas kvelden fredag 22. juli klokken 22.30 i konserthallen, Auditorio Miguel González Berral. Som “oppvarming” er det også en konsert nå onsdag 20. juni. Sistnevnte arrangeres på utsikts-punktet midt i landsbyen klokken 21, “Flamenco al compás”.

Startet på åttitallet

Festival de Flamenco Mijas ble opprinnelig feiret siden begynnelsen av 80-tallet men midt på nitti-tallet ble det stopp. Målet nå er at Mijas igjen skal gjenerobre sin posisjon som en viktig scene for denne musikkstilen som er så viktig for Andalucia.

Den første kvelden er det Isabel Guerrero, José El Perro og Ana Serrano som synger med Carlos Haro på gitar. Tatiana Cuevas opptrer som danser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter