Feirer våren med gatefest i Fuengirola 13. april

Publisert

El Boquetillo er fiestaen som markerer våren i El Boquetillo- nabolaget i Fuengirola. Festivalen tiltrekker seg lokale innbyggere som kan nyte en ettermiddag med liveunderholdning og gratis paella.

Innbyggerne i El Boquetillo-distriktet i Fuengirola ønsker våren velkommen med en gatefest lørdag 13. april fra kl. 14.00.

Festlighetene finner sted i og rundt Calle Benito Pérez Galdós, og de besøkende kan nyte gratis paella, live-underholdning og aktiviteter.

En av artistene som opptrer (og som er fast inventar på dette arrangementet) er Lanz brassband, et ensemble av unge lokale musikere som med sin energiske, jazzede stil setter tonen for en karnevalaktig gatefest.

Den årlige festen ble annonsert av Isabel Moreno, byråd for festligheter, som påpekte at festen er organisert slik at de ulike nasjonalitetene som bor i området, men også besøkende og folk fra andre bydeler, kan komme sammen for å nyte en “ettermiddag med sameksistens i lysets og fargenes årstid”.

“Hvert år markerer vi vårens ankomst med en morsom familiefest, fordi det er det ideelle tidspunktet for å feire og samle nabolaget”, sier hun.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter