Egen “messe” for småbedrifter drevet av kvinner

Publisert

Plaza de la Constitución blir stedet for den 14. utgaven av messen “Fuengirola Businesswomen and Entrepreneurs Fair” fra 19. til 21. april. Påmeldingsperioden for utstillere er åpen frem til 8. april.

Det er fjortende gang dette arrangementet arrangeres, og målet er å øke bevisstheten om initiativene og virksomhetene som finnes i kommunen og som drives av kvinner.

“Vi har åpnet påmeldingsperioden for å delta i den fjortende utgaven av Fuengirola Businesswomen and Entrepreneurs Fair. En messe som finner sted fra 19. til 21. april på Plaza de la Constitución, fra ti om morgenen til halv ti om kvelden, uten avbrudd”, sier Cristina Bornao.

I den forbindelse understreket rådmannen at “dette er et initiativ som rådhuset i Fuengirola organiserer hvert år for å støtte lokale forretningskvinner og kvinner som har en forretningsidé”, og det er en måte å promotere dem og gjøre dem oppmerksomme på aktiviteten de utfører”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter