Dette er Costa del Sol’s “beste” ferieby

Publisert

I rangeringen, som er utarbeidet av et ledende hotellkonsern, ble det tatt hensyn til antall soldager i året og tilbudet av restauranter og attraksjoner, sammen med en “lykkeindeks”.

En undersøkelse utført av HIDILIQ Hotels and Resorts Group har avslørt hvilke som er de beste og mest populære destinasjonene på Costa del Sol, og rangert dem basert på faktorer som antall soldager per år, antall restauranter og attraksjoner, samt en “lykkeindeks”.

Tallene viser at Malaga by er det beste stedet på Costa del Sol, tett fulgt av Torremolinos, Fuengirola, Marbella og Benalmádena.

Undersøkelsen viser også at de stedene som har flest restauranter og attraksjoner er Malaga, Marbella og Fuengirola, mens Torremolinos kom på topp som det lykkeligste stedet på kysten: Sammen med Malaga var det også det reisemålet med flest soldager i provinsen.

Hotellkonsernet, som eier en samling av ti feriesteder i Spania, Tyrkia, Florida og Storbritannia, har analysert de 20 mest befolkede byene på Costa del Sol, inkludert andre destinasjoner som Nerja, Frigiliana, Coín, Mijas og Estepona.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter