Denne helgen: Hippie-Festivalen «Beso Beach» i Estepona

Publisert

Lørdag 26. august eksploderer Besoflower på stranden med musikk fra 70- og 80-tallet, og 31. august blir Beso de Luna en minneverdig kveld.

Denne måneden er en spesiell tid for å nyte den eklektiske atmosfæren på en strandbar i Estepona. Beso Beach er stedet der du kan oppleve sommeren, og denne måneden er det to arrangementer som skiller seg ut.

Den trendy strandbaren («beso» er spansk for kyss) har blitt en favoritt blant både lokalbefolkningen og tilreisende på grunn av den boho-chic stemningen, den gode musikken og den smakfulle maten. Det er et velkjent sted for influencere på sosiale medier, med en benk som proklamerer #NoHayVeranoSinBeso (IngenSommerUtenKyss).

Lørdag 26. august eksploderer Besoflower på stranden i en blomsterfylt ekstravaganza på dagtid med DJ-ene Kique Supermix og Albert som spiller hits fra 70- og 80-tallet fra kl. 13.00. Tenk Woodstock og festivaler fra 1970-tallet, så får du en idé om hva du kan forvente deg denne morsomme ettermiddagen. Du kan også forlenge dagen ved å reservere plass på kvelden etter kl. 18.00.

Måneden avrundes med en ny fullmåne den 31. august når Beso de Luna går av stabelen kl. 20.30. Det blir en måneskinnskveld med unike danseforestillinger, ild, akrobatikk og mange andre overraskelser, alt til de elektroniske tonene fra Los Suruba. Det blir også temamiddag for de som har bestilt bord.

Restauranten ligger på stranden ved Río Padrón i Estepona, med utsikt over Afrika og Gibraltarklippen, og serverer baskisk middelhavsmat. Husk å reservere bord!

Telefon: 971 34 99 00 eller via hjemmesiden www.besobeach.com

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter