Danske tiltalt for konedrap i Fuengirola sier han er uskyldig

Publisert

En dansk mann står tiltalt for drap på sin 70 år gamle kone i Fuengirola. De to hadde vært gift i over 20 år men bodde fra hverandre. Mannen sier til retten at de to fortsatt hadde et godt forhold. Han sier han dro til boligen hun bodde i og låste seg inn med sine egne nøkler etter at han ikke hadde hørt fra henne på en stund. Dansken sier han da fant henne død og ringte en venninne og ba henne ringe politiet.

Spanske påtalemyndigheter sier motivet skal ha vært å heve høyere pensjon, totalt 3000 Euro. Den tiltalte sier å miste sin beste venn og venninne gjennom “hele livet” for å heve to hundre Euro ekstra i pensjon ikke henger på grep. Dansken sier kvinnen allerede var død da han ankom boligen. Politiet mener data fra mannens mobiltelefon ikke stemmer med hans forklaring. Data viser at mannen var i området dagen før han sier han ankom stedet. Kvinnen døde av et slag mot hodet.

En folkejury erklærte mannen skyldig 28. september.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter