Halvparten av Covid-smittede er i Marbella

Publisert

Minst halvparten av de som akkurat nå smittet av Corona-viruset i Malaga-provinsen befinner seg i Marbella. De samme data viser at de smittede i Malaga-provinsen er fordelt mellom ti forskjellige utbrudd, seks av dem på Costa del Sol.

Det er dokumenter fra de regionale helse-myndighetene som viser dette.

Mellom 60% og 70% av de som har testet positivt i provinsen har ingen symptomer.

I hele regionen Andalucia er det nå 55 forskjellige utbrudd med folk som i dag er positive, totalt 754 personer. I løpet av hele pandemien har totalt 3.319 testet positive for viruset i regionen.

Andalucia er en av Spanias største med rundt 8.5 millioner innbyggere. Regionen har hatt svært lav grad av smitte hele denne perioden.

Pr 31.07 var det 8,7 smittede pr 100.000 personer i Andalucia, i Katalonia er det nå nesten ti ganger så mange smittede med 52,53 smittede pr 100.000.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter