Costa del Sols neste gigantiske golf-prosjekt

Publisert

Tre tusen boliger og en 18-hullsbane kommer på grensen mellom Torremolinos og Málaga.

Dette er Costa del Sols neste store golfprosjekt, i tillegg til ytterligere to tusen boliger som er planlagt i Málaga.

Området som skal bebygges med 2847 boliger og en golfbane med minst 18 hull, ligger nord for det gamle militære øvingsfeltet Benítez og vest for veien til Churriana på grensen til Torremolinos. Eieren av den 1 488 269 kvadratmeter store tomten er Rojas Santa Tecla.

I nabolaget ligger allerede boligområdene Monsálvez, El Olivar og Cortijo de Maza.

Prosjektet har et budsjett på 53,9 millioner euro, og byggeperioden forventes å vare i 28 måneder.

Bystyret har gitt grønt lys til prosjektet. Det som gjenstår før byggestart, er kompensasjon for riving av noen eldre hus. Det er i dag 25 hus i området, og ti av disse forventes å bli revet.

Totalt er 330 353 kvadratmeter avsatt til grøntområder.

Det finnes planer for andre boligprosjekter i Málaga. For eksempel i Cortijo Merino der den gamle ammoniakkfabrikken lå. Her er det planlagt 1250 boliger, inkludert 562 sosiale boliger, VPO.

Vest for Málaga sentrum, på vei mot den gamle svenske bosetningen Sacaba Beach ved La Térmica, kjent for sin gamle skorstein, skal det bygges 870 boliger, hvorav 273 sosialboliger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter