26 døde av Corona-viruset i Marbella

Publisert

26 personer har omkommet av årsaker relatert til Corona-viruset i Marbella. Tallet er bekreftet oppdatert til og med onsdag 9. april.

De tilgjengelige data viser dødsfall av folk tilhørende Marbella på sykehus i regionen. 19 av disse dødsfallene er fra perioden 13. til 31. mars. Syv omkom i perioden 1. til 8. april.

Dødsfallene i Marbella utgjør 18.5% av totalen i Malaga-provinsen.

I følge tall fra Junta de Andalucia er det 366 bekreftede smittede innlagt på Costa del Sols sykehus. Dette tilsvarer 19% av alle smittede i Malaga-provinsen.

I hele Andalucia-regionen er det meldt om 9500 smittede.

Malaga er den provinsen i regionen med flest smittede. Provinsen har mange innbygger, mange som bor her hører også hjemme i andre deler av Spania. Samtidig er befolkningstettheten i Malaga-provinsen langt høyere enn andre provinser som Granada, Cadiz, Cordoba, Huelva, Jaen, Almeria etc.

Hurtigtester og bøter

I Marbella er de nye hurtig-testene nå tilgjengelige. De gir svar i løpet av få minutter og skal gi riktig resultat i 95% av tilfellene.

Det er til og med 9. april skrevet ut 2.300 bøter for brudd på karantene reglene i Marbella.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter