Bygger om torget Plaza de Andalucía i Los Boliches

Publisert


Prosjektet, som omfatter renovering av plassen og lekeområdet, er i anbudsfasen og forventes å starte og avsluttes i år. I samme område har man nylig pusset opp gatene Santa Inés og San Lucas, og før det gatene Santa Rosa og Santa Ana.

Rådhuset i Fuengirola skal pusse opp Plaza de Andalucía i Los Boliches, opplyser fungerende ordfører Ana Mula.

Tiltaket omfatter en totalrenovering av den nesten 900 kvadratmeter store plassen og lekeområdet for barn. Arbeidet er nå i anbudsfasen, og tanken er at det skal starte og avsluttes i løpet av 2023.

“Tilstanden på dette torget kan forbedres. Vi ønsker å revitalisere det og gjøre det til et mye mer attraktivt sted for innbyggerne og fremfor alt for familier og barn, spesielt ved å forbedre barneområdet”, forklarer rådmannen.

Anbudsbudsjettet for dette arbeidet beløper seg til 496 404 euro, og den opprinnelige utførelsesperioden er 90 kalenderdager.

Nye ute-møbler

Prosjektet innebærer omorganisering av rom, installasjon av LED-belysning med fjernstyringssystem, omfordeling av trær og gatemøbler, samt fjerning av den eksisterende heishallen på hjørnet av Calle Santa Inés.

En viktig del av arbeidet vil bestå av renovering av lekeelementene. Ifølge anbudet skal det installeres et slott med ulike elementer, blant annet en QR som gjør det mulig å laste ned historier og pedagogiske spill på opptil 16 språk, en dobbel vippe og husker.
Andre tiltak

Dette tiltaket kommer i tillegg til andre som rådhuset har gjennomført i dette området av Los Boliches, for eksempel i gatene Santa Inés og San Lucas, Santa Ana, Santa Fe og Santa Rosa.

“I løpet av neste valgperiode skal vi bygge om Santa Fe Antonio Basilio-stadionet, der vi skal lage en underjordisk parkeringsplass for rundt 1 000 biler. Derfor fortsetter vi å arbeide for at dette området i Los Boliches skal ta seg best mulig ut av hensyn til livskvaliteten og trivselen til innbyggerne og alle fuengiroleños”, sier Ana Mula.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter