Beslaglegger eiendommer for millioner i Marbella

Publisert

Spanske myndigheter har beslaglagt et dusin leiligheter, ett hotell og et helt byggeprosjekt som inkluderer 60 villaer i Marbella. Aksjonen er en del av aksjoner mot politikere og folk med tilknytning til myndighetene i Venezuela som underslår millioner fra staten og mange skal ha tatt millioner i bestikkelser i tilknytning til offentlige kontrakter.

Antonio Ledezma er Caracas sin ordfører i eksil og han skal være en av mange Veneuelanere på flukt fra Maduros regime. Ordførerens svingersønn er blant de arresterte i saken.

Blant de arresterte i aksjonen er også Vuteff og Nervis Villalobos. De to har vært forretningspartnere med Venezuelas tidligere energiminister.

Spania har lenge hatt sterke og lange forbindelser til Spania, noe som gjør at både flyktninger og Venezelanere som ønsker å gjemme bort penger velger Spania.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter