Banket opp mann anklaget for å ha misbrukt niesen

Publisert

En 52 år gammel kvinne ble tatt inn av politiet i Malaga. Hun skal ha banket opp en mann hun sier skal ha forgrepet seg på hennes niese.

Kvinnen latet som at hun trengte en håndtverker til å gjøre en jobb på badet hjemme. Slik lurte hun mannen, som er murer, hjem til seg. Der angrep hun han med et stolbein.

Da politiet ankom stedet fant de den 53 år gamle mannen liggende på en benk utenfor boligen. Han sa til politiet at han hadde blir ranet og overfalt. Mannen ble tatt til sykehuset.

Den 52 år gamle kvinnen fortalte til politiet at det var hun som hadde overfalt mannen. Hun sa hun hadde diktet opp historien om badet etter at hennes niese hadde fortalt henne om hvordan mannen, som er faren til en av hennes venninner, skal ha «tatt på henne».

Kvinnen er under etterforskning for overfall. Mannen ble arrestert men løslatt mens han etterforskes for misbruk. Han får ikke nærme seg offeret.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter