Bade-plattform gjør det enklere for eldre å bade i Fuengirola

Publisert

Anlegget vil være på plass frem til 30. september. Det har ulike elementer som skal gjøre det lettere å komme seg ut i vannet. Den delen av kystlinjen der den er plassert, er et av de mest sentrale områdene og hvor det er færrest bølger.

Rådhuset i Fuengirola har for nok en sommer installert en tilrettelagt badeplass for eldre på stranden San Francisco. Som rådmannen for strender, Javier Hidalgo, kunngjorde i dag, vil plattformen, som er utstyrt med ulike elementer for å lette tilgangen til vannet, bli stående frem til 30. september på dette stedet, som er det best egnede på kysten til å være vertskap for denne tjenesten, ettersom det er en av de mest sentrale strandstrekningene og har minst bølger.

“Rådhuset i Fuengirola lanserer nok et år den tilpassede badeplattformen for eldre på San Francisco-stranden, som siden 2018 har vært tilgjengelig i dette området hver sommer”, forklarte Hidalgo.

Som ordføreren forklarer, er denne plattformen, som vil være installert frem til 30. september, “delt inn i tre områder: et område med 22 halvt nedsenkede seter i vannet, slik at de som bruker dem kan sitte og kjøle seg ned. Et annet er et bøyeområde, der det er dannet baner slik at voksne kan svømme trygt, og hvis de blir slitne eller oppdager en fare, kan de holde seg fast i noen tau mellom bøyene og føle seg helt trygge. Det tredje området består av rekkverk som er festet til bakken, og som går praktisk talt fra land og helt ut i vannet, slik at folk kan komme seg inn og ut komfortabelt og enkelt”.

Badeplattformen er hver sommer plassert på San Francisco-stranden i Fuengirola, og ordføreren påpekte at “orografien er ideell for plassering av dette elementet, ettersom det er et miljø der det nesten ikke er bølger, og det er også en av de mest sentrale strendene i byen”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter