Alhaurín de la Torre får surfepark

Publisert

Den lille byen en kort kjøretur opp fjellene fra Fuengirola skal få et gigantisk bølgebasseng. Prosjektet er unikt på Costa del Sol og et av få i Spania. Anlegget blir på over 22.000m2 og det skal pumpes ut over 1000 nær perfekte surfebølger i timen. De kunstige bølgene kan justeres i størrelse og fasong og på denne måten kan opplevelsen tilpasses brukere på alle nivåer, både erfarne surfere og de som vil prøve seg. De største bølgene blir på 2.4 meter og er regnet på erfarne surfere.

I tillegg til bølger for surfere får anlegget en kunstig strand, skatepark, restaurater og flere barer. Det er det spanske selskapet «Wavegarden Spain» som bygger ut anlegget. Ingeniørselskapet er dedikert til forskning, design og produksjon av anlegg for kunstige bølger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter