Vil ha liv i spøkelsesprosjekt utenfor Alicante

Publisert

Siden 2015 har prosjektet “El Plantío” stått stille. Midt i en golfbane ville man bygge 147 turistleiligheter med rundt 1000 sengeplasser. Alt drevet av et luksus-hotell. Prosjektet ligger mellom Alicante og Elche like ved en liten kunstig innsjø.

Prosjektet ble stående halvferdig med bare skjelettet på plass etter flere “formelle problemer”. I 2018 la man frem en DIC (Declaracion de interes comun) som skulle åpne veien for at man kunne gjøre ferdig prosjektet som er bygget på et område som ikke er regulert til bolig-formål. Regionale myndigheter i Valencia ga sin godkjenning til at man kunne gå videre med “omreguleringen”.

Man skal ha levert inn søknaden seks måneder for sent og med det stoppet alt opp. Nå prøver man på nytt å få prosjektet videre. Og man er avhengig av en godkjenning i bystyret i Alicante hvor miljøvernere alliert med politikere knyttet til venstre-siden vil stoppe prosjektet som allerede er halvferdig.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter