Stabilitet i boligmarkedet

Publisert

Boligmarkedet i Spania er mer stabilt enn på lenge. Det mener eksperter som viser til en jevn og moderat vekst i salget og en forsiktig prisstigning. Nye beregninger fra det spanske statistikkbyrået INE viser at antallet transaksjoner har økt i årets to første måneder sammenliknet med i fjor. I mars ble det solgt 16,8 prosent flere boliger enn i samme måned i 2015.

I følge ekspertuttalelser fra eiendomsportalen Idealista.com er man nå vitne til en normalisering av det spanske boligmarkedet. Antallet transaksjoner vil i følge beregningene i tiden fremover kunne ligge på litt over 30.000 boliger i måneden, et salgstall som i følge analysene ikke vitner om spekulasjon men heller gjenspeiler den reelle etterspørselen i markedet.

Instituto Nacional de Estadística (INE) opplyser at det i mars måned i år ble solgt 16,8 prosent flere boliger enn på samme tid i fjor. For februar var det tilsvarende tallet 15,8 prosent.

Les også: Bekrefter stabilisering av boligmarkedet i Spania

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter