Selger 2.000 boliger til redusert pris

Publisert

Den spanske storbanken BBVA selger unna nærmere 2.000 boliger med priser redusert med opptil 60 prosent av markedsverdien. De fleste av eiendommene befinner seg i Madrid-regionen, Catalonia, Andalucia og Comunidad Valenciana. Tilbudet gjelder frem til 31. oktober.

BBVA tilbyr lån ved kjøp av bolig i banken og lover finansiering av opptil 100 prosent av verdien. Til sammen 1.992 boliger skal selges, fordelt på 45 provinser rundt omkring i Spania. De fleste av eiendommene befinner seg i Madrid-regionen, Catalonia, Andalucia og Comunidad Valenciana der Costa Blanca hører hjemme. En talsperson for banken sier til avisen Expansión at man nå opplever en økt interesse fra forbrukere som kjøper bolig for første gang og hvor det er snakk om primærboligen.

Generelt betegnes etterspørsel som “forskjellig” og “sunnere” enn den var før finanskrisen i 2008 og sammenbruddet i eiendomsmarkedet. Liknende signaler er kommet fra andre aktører i markedet.

Les også: Bolig: Årlig prisvekst på 7,3 prosent

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter