Sabadell-banken selger mer eiendom

Publisert

Sabadell banken som i 2011 overtok CAM-banken for den symbolske sum av 1 Euro, selger nå unna mer av den eiendomsportefølje som har fulgt med bankens oppkjøp og misligholdte lån.

Banco Sabadell har nå lagt ut 100% av sine aksjer i Solvia Desarollos Inmobilarios. Et selskap opprettet for å videreutvikle landområder og byggeprosjekter banken måtte overta. Banken sier de håper å selge enheten i løpet av første halvår.

Den spanske banken solgte i 2018 «retail» delen av Solvia som da hadde rundt 150.000 bolig i sin portefølje. Det de solgte var eiendomsmegler delen inklusive boligene de selv eide via dette selskapet.

Banken er da i ferd med å avslutte sitt kapittell som eiendomsmegler og utbygger. Noe en rekke spanske banker endte opp med som resultat av misligholdte lån og da mye eiendom de ufrivillig måtte overta fra privatpersoner, utbyggere og investorer.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter