Nå er det billigere å leie bolig i Torrevieja

Publisert

Det er i de store turistbyene Benidorm og Torrevieja at man så det største fallet i prisene på leie av bolig i året som gikk. I begge byene falt prisen i snitt med over 10%.

I Benidorm falt prisen med hele 11.2% og i Torreiveja er snittprisen nå 10.3% lavere enn hva den var et år tilbake.

Leieprisene falt mest i Torrevieja og Benidorm

Dette langt mer enn snittet for hele Alicante-provinsen hvor prisfallet var marginalt med 0.4%. I turist-regionene er det Malaga-provinsen som har hatt det største prisfallet med 4,4% i snitt for provinsen. I Valencia provinsen steg prisene med 2.5%.

Malaga-provinsen er blant de med størst prisfall i snitt

I Torrevieja er leiemarkedet åpenbart sårbart når mange reisende velger å forbli hjemme. Et stort antall turistboliger står tomme mens deres eiere og leietakere ikke får reise med dagens restriksjoner. Likevel har mange eiendomsmeglere sett rekordomsetning deler av de siste tolv månedene i det folk har handlet ferieboliger hvor man kan tilbringe late dager «med god avstand til naboen». Investorer har nytt godt av å kunne handle i et marked med langt færre kjøpere.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter