«Alle» vil leie hus med basseng

Publisert

Etterspørselen etter å få leie en enebolig med basseng i Spania har «eksplodert». I det folks reisevaner denne sommeren blir betydelig endret i kjølvannet av Corona-epedemien har etterspørselen passert tilbudet av enkelte typer ferieboliger i Spania.

Restriksjoner for fellesbasseng

De restriksjonene man forventer å se rundt bruk av fellesarealer og bassengområder har økt interessen for eneboliger med eget basseng. Utleie-meglere sier de har flere som søker denne typen bolig enn de som vil leie ut.

Data fra søkemotorer og tilbakemeldinger fra eiendomsmeglere viser en klar endring i folks søkevaner. Det mest i øyenfallende familiene som en vanlig sommer tilbringer ett par uker på hotell langs kysten men i år søker etter et hus, gjerne en enebolig med basseng hvor de kan tilbringe sommeren.

Enebolig med svømmebasseng

Mange spanjoler forblir i Spania denne sommeren og ferierende utlendinger vil helst leie privat, hoteller hvor man pakkes sammen med utallige fremmede er på vei ut. Folk vil helst leie privatboliger og det er enebolig med basseng det er mest etterspørsel etter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter