13.8 C
Alicante
30.4 C
Málaga
19.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

«Alle» vil leie hus med basseng

Etterspørselen etter å få leie en enebolig med basseng i Spania har «eksplodert». I det folks reisevaner denne sommeren blir betydelig endret i kjølvannet av Corona-epedemien har etterspørselen passert tilbudet av enkelte typer ferieboliger i Spania.

Restriksjoner for fellesbasseng

De restriksjonene man forventer å se rundt bruk av fellesarealer og bassengområder har økt interessen for eneboliger med eget basseng. Utleie-meglere sier de har flere som søker denne typen bolig enn de som vil leie ut.

Data fra søkemotorer og tilbakemeldinger fra eiendomsmeglere viser en klar endring i folks søkevaner. Det mest i øyenfallende familiene som en vanlig sommer tilbringer ett par uker på hotell langs kysten men i år søker etter et hus, gjerne en enebolig med basseng hvor de kan tilbringe sommeren.

Enebolig med svømmebasseng

Mange spanjoler forblir i Spania denne sommeren og ferierende utlendinger vil helst leie privat, hoteller hvor man pakkes sammen med utallige fremmede er på vei ut. Folk vil helst leie privatboliger og det er enebolig med basseng det er mest etterspørsel etter.

Relaterte saker

- Advertisement -