Landsby med 44 boliger for salg: 240.000 Euro

Publisert

Landsbyen Salto de Castro, er lagt ut for salg i sin helhet. Prisen er 240.000 Euro og i tillegg til 44 boliger får man med en kirke, en skole og en bar. Den lille «bygda» har også en liten politistasjon som følger med på kjøpet.

Salto de Castro ligger i Castilla y Leon langs Duoro elven.

Det har gått noen år siden folk bodde her, dette var arbeidere knyttet til demningen som man finner på dette punktet av Duro elven. Etter at anlegget ble ferdig, flyttet arbeiderne videre og sistemann forlot «bygda» i 1989.

Den store eiendommen ble i år 2000 kjøpt av en familie som hadde planlagt å lage et hotell og turist-kompleks ut av eiendommen. Men finanskrisen skal ha satt en stopper for planene og siden det har det stått stille på Salto de Castro.

Eiendommen er teknisk sett i god stand. Men bærer preg av å være forlatt. Vinduer og dører er borte og mange av veggene er tagget ned.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter