Landsby med 44 boliger for salg: 240.000 Euro

Publisert

Landsbyen Salto de Castro, er lagt ut for salg i sin helhet. Prisen er 240.000 Euro og i tillegg til 44 boliger får man med en kirke, en skole og en bar. Den lille “bygda” har også en liten politistasjon som følger med på kjøpet.

Salto de Castro ligger i Castilla y Leon langs Duoro elven.

Det har gått noen år siden folk bodde her, dette var arbeidere knyttet til demningen som man finner på dette punktet av Duro elven. Etter at anlegget ble ferdig, flyttet arbeiderne videre og sistemann forlot “bygda” i 1989.

Den store eiendommen ble i år 2000 kjøpt av en familie som hadde planlagt å lage et hotell og turist-kompleks ut av eiendommen. Men finanskrisen skal ha satt en stopper for planene og siden det har det stått stille på Salto de Castro.

Eiendommen er teknisk sett i god stand. Men bærer preg av å være forlatt. Vinduer og dører er borte og mange av veggene er tagget ned.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter