Flesteparten av boligene for salg i Spania koster under 150.000€

Publisert

65 % av boligene som ble lagt ut for salg i fjerde kvartal 2023, kostet under 150 000 euro. Dette i følge spanias største nettside for boliger for salg, idealista. Av disse boligene var tre av fire (76 %) leiligheter, mens de resterende 24 % var villaer eller rekkehus.

De aller fleste eiendommene er i god stand ifølge selgerne, og bare 15 % oppgir at de trenger oppussing. Når det gjelder antall soverom, har de fleste (44 %) tre soverom, etterfulgt av to soverom (27 %), fire soverom (17 %), ettromsleiligheter (9 %) og ettromsleiligheter (2 %).

De fleste av disse rimelige boligene ligger i Alicante, Valencia og Murcia. Men få av dem ligger direkte i område de fleste turister søker.

Alicante er den provinsen der det største volumet av boliger til salgs for under 150 000 euro er konsentrert: 9,4 % av hele det nasjonale tilbudet ligger i provinsen. Deretter følger Valencia med 7,1 %, Murcia (6,2 %), Barcelona (5,8 %), Granada (4,5 %), Madrid (3,8 %), Almería (3,6 %), Sevilla (3,4 %), Asturias (3,4 %), Castellón (3,3 %) og Tarragona (3,1 %).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter