Eiendomsmegler Bjufors utvider på Costa Blanca

Publisert

Nå er det Albir, Denia og Valencia som får sitt eget lokal-kontor fra den svenske megler-kjeden Bjufors. I tillegg er det et nytt kontor i Moraira under etablering.

Bjufors har ambisjoner om å bli beste svenske aktøren i Spania og de har tro på markedet her.

På Costa Blanca nord er det Håkan Sigemark og hans team som driver disse nye kontorene. De har lang erfaring med megling av bolig på Costa Blanca. Sigemark og hans team har arbeidet for både Fastighetsbyrån og SkandiaMäklarna siste ti årene.

Det å være engasjert og tilstede lokalt er noe av det Sigemark definitivt tilfører Bjufors. Blant annet er Bjufors eneste skandinaviske megler etablert i Denia og i Valencia.

Med de nye kontorene nord på Costa Blanca har Bjufors nå knyttet til seg etablerte meglere som kjenner kysten og de lokale markedene godt. Dette er også en ekstra trygghet for de som kjøper bolig her. Man knytter seg til en megler som er tilstede hele tiden.

Håkan Sigemark og hans team har ansvaret for området fra Villajoyoa i syd til og med Valencia i nord.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter