DNB etablerer seg på Solkysten

Publisert

Norges største finanskonsern DNB har åpnet eget kontor på Solkysten. Nordmenns store interesse for kjøp av ferieboliger i Spania oppgis som grunn for etableringen. Med base i Marbella vil konsernet hjelpe kunder med boliglån og råd om kjøp og salg av eiendom i Spania. Offisiell åpning av kontoret var onsdag 11. november.

I følge DNB vil en eiendomsspesialist fra Norge som er bosatt i Spania få ansvaret med å hjelpe norske kunder. Vedkommende har juridisk utdannelse, god kjennskap til eiendomsmarkedet i Spania og kjenner også godt til områdene på Costa de Sol. I en pressmeldingen begrunner DNB åpningen av kontoret med at de ønsker å hjelpe sine kunder i Spania på best mulig måte: «Språk, kultur og regelverk er ofte en utfordring for boligkjøpere i Spania.

I tillegg er ikke banker i Spania kommet like langt i digitalisering av banktjenester som i Norge». Norske kunder vil få hjelp med «den rette finansieringen». Banken vil også sørge for at prosessen med overtagelse av eiendom går for seg på riktig måte. I tillegg vil kunder kunne henvende seg til banken med spørsmål om eiendom og få råd om hvilke områder som egner seg for kjøp av bolig – «basert på den enkeltes ønsker og behov». DNB Marbella vil også tilby rådgivning om vanlige problemstillinger som arv, skatt og valutaproblematikk. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter