Alicante-utbygger forskuddsbetaler millioner til leverandører

Publisert

Mens aktiviteten i boligmarkedet står nesten stille på grunn av Corona-tiltakene har en utbygger fra Torrevieja valgt å ta ett ekstra steg for å hjelpe sine leverandører. Samtidig lanserer utbyggeren en kampanje med «Optimisme og støtte» hvor de setter fokus på helsearbeidere og andre som bidrar i kampen for å begrense smitten av Corona-viruset.

TM Grupo Inmobiliario sier de vil betale ut 8 millioner Euro på forskudd til flere av sine leverandører. Selskapet sier det gjør dette for å hjelpe sine leverandører å holde deres økonomiske forpliktelser.

I tillegg gir selskapet donasjoner til flere pleiehjem i Torrevieja kommune.

TM Grupo Inmobiliario byggde sine første boliger på Orihuela Costa i 1969. Selskapet har i dag 1.500 ansatte.

Ett tusentalls nordmenn bor trolig i boliger oppført av TM syd på Costa Blanca. Frem til i dag har utbyggeren ført opp over 20.000 boliger, mange av dem på Orihuela Costa og i Torrevieja.

TM bygger blant annet 520 nye leiligheter på Playa Flamenca i Orihuela Costa gjennom sin norske representant LNDinbolig.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter