4000 boliger med opptil 60% rabatt

Publisert

Bankene står fortsatt som eiere av tusener av boliger i Spania. Bankene overtok store masser eiendom fra privatpersoner og ikke minst utbyggere som misligholdt sine lån under den forrige finans-krisen.

Tusener boliger på Costa del Sol og Costa Blanca

Det aller største tilbudet er på Costa Blanca men det er også lagt ut flere hundre boliger i Malaga-provinsen. Boliger på tilbud pr provins: Valencia (955), Almería (760), Castellón (635), Murcia (530), Málaga (280), Alicante (185) og Granada (160).

For å få fart på salget igjen etter en stille periode har flere av de største i markedet lagt ut tusener av boliger for salg med rabatter på opptil 60%. Banken Cajamar har lagt ut boliger i Andalucia og Costa Calida.

Haya selger boliger for flere banker som Bankia, Sareb, Cajamar, Liberbank og BBVA. Haya har over 5000 boliger ute på “tilbud”.

Den statseide enheten Sareb ble opprettet under finanskrisen for å samle sammen eiendom og prosjekter nedsyltet i gjeld. Sareb er blant de mest agressive i markedet med «tilbud» og rabatter på opptil 60%.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter