Vinden vanskeliggjør etterslukkingen

Publisert

Etterslukking etter skogbrannen i Puig Campana pågår fortsatt. Tidvis sterk vind i området gjør at brannmannskapene ikke enda har kunnet erklære at brannen definitivt er over. Flere ganger har de måtte gripe inn for å slokke nye branntilløp.

Etterslukking etter skogbrannen i Puig Campana pågår fortsatt. Tidvis sterk vind i området gjør at brannmannskapene ikke enda har kunnet erklære at brannen definitivt er over. Flere ganger har de måtte gripe inn for å slokke nye branntilløp. Vinder på opp i mot 70 kilometer i timen har gjort at vi har vært nødt til å opprettholde enn viss beredskap, opplyser en talsmann for rådhuset i La Nucia.

Samtidig har Iberdrola påbegynt arbeidene for å reparere de tre høyspentmastene som ble skadet av det kraftige vindværet. Det er nå endelig bekreftet at det var en av disse mastene som direkte forårsaket skogbrannen.             
     

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter