Vinden vanskeliggjør etterslukkingen

Publisert

Etterslukking etter skogbrannen i Puig Campana pågår fortsatt. Tidvis sterk vind i området gjør at brannmannskapene ikke enda har kunnet erklære at brannen definitivt er over. Flere ganger har de måtte gripe inn for å slokke nye branntilløp.

Etterslukking etter skogbrannen i Puig Campana pågår fortsatt. Tidvis sterk vind i området gjør at brannmannskapene ikke enda har kunnet erklære at brannen definitivt er over. Flere ganger har de måtte gripe inn for å slokke nye branntilløp. Vinder på opp i mot 70 kilometer i timen har gjort at vi har vært nødt til å opprettholde enn viss beredskap, opplyser en talsmann for rådhuset i La Nucia.

Samtidig har Iberdrola påbegynt arbeidene for å reparere de tre høyspentmastene som ble skadet av det kraftige vindværet. Det er nå endelig bekreftet at det var en av disse mastene som direkte forårsaket skogbrannen.             
     

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter