Vil oppruste Residence Park i Alfaz del Pi

Publisert

I Alfaz del Pi vil man oppruste Residence Park urbanisasjonen, et boligområde med mange fastboende nordmenn.

Kommunen i Alfaz del Pi utlyser om kort tid en anbudskonkurranse for oppgradering og renovering av veidekket i boligområdet Residence Park, der gatene viser tydelige tegn på slitasje.

Arbeidene skal utføres på hovedinnfartsveien til boligområdet, Calle Serra Muixara, og forgreningene Calle Serra del Ferrer, Calle Serra Cortina og Calle Serra d’Espadà.

Problemene som er oppdaget, skyldes at asfalten er utslitt og at det har samlet seg vann i flere områder. Ifølge Toni Such, rådmann for byplanlegging. “Arbeidet vil bestå i å forsterke veidekket for å forbedre trafikkforholdene og sikkerheten i urbanisasjonen. Det vil også bli utført variasjon av skråninger i ulike områder for å omdirigere utstrømningen av vann og dermed gi en bedre respons i perioder med regn.

Arbeidene skal utføres på ca. 5 000 m² av veibanen. De omfatter fresing av de områdene som er i dårligst forfatning, lapping av disse områdene og renovering av hele veibanen. Den horisontale skiltingen vil også bli malt på nytt, og de berørte stikkrennene og dekslene vil bli byttet ut, i tillegg til at det om nødvendig vil bli dannet skuldre for evakuering av vann.

Tiltaket innebærer en kommunal investering på 95 000 euro. “Målet er å legge dette renoveringsprosjektet ut på anbud så snart som mulig, ettersom arbeidet vil redusere trafikkrisikoen og få slutt på problemene med vannansamlinger”, legger Toni Such til.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter