Vil gjøre La Nucia til Europas «sportsby»

Publisert

Ordfører i La Nucia, Bernabé Cano (PP) sier målet er 600.000m2 sportsanlegg. Han har sittet med makten i La Nucia i 18 år til nå.

I La Nucia ferdigstiller man i disse dager byens andre sportshall og et eget «sportshotell» i tilknytning til byens store idrettsanlegg.

Blant de planene man har for fremtiden er ett eget sykehus spesialisert i medisin for idrettsutøvere. Blir sykehuset en realitet blir det eneste i sitt slag i Spania.

Andre mer luftige planer i La Nucia er byggingen av et senter for trening av hester og et bølgebasseng for surfing. Dette er planer som har blitt tatt frem tidligere i tilknytning til forrige ordførervalg i kommunen. Hestesenteret skal bli på 40.000m2 med tre separate baner for dressur og stallplass for 99 hester.

Tre nye hoteller i La Nucia

La Nucia får i løpet av 2020 tre nye hoteller. Las Palmeras og Gran Hotel La Nucia i tillegg til hotellet for idrettsutøvere ved sportsanlegget.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter