Ventelister for å spise jule- middag i Sjømannskirken

Publisert

Både Sjømannskirken i Torrevieja og Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa har stor pågang fra de som ønsker å spise julemiddag og feire julen i kirkelige omgivelser. I Albir-Villajoyosa er det opprettet ventelister og lenger sør på Costa Blanca-kysten meldes også om rekordmange som ønsker å søke til kirken i jul- og nyttårshelgen.

Både Sjømannskirken i Torrevieja og Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa har stor pågang fra de som ønsker å spise julemiddag og feire julen i kirkelige omgivelser. I Albir-Villajoyosa er det opprettet ventelister og lenger sør på Costa Blanca-kysten meldes også om rekordmange som ønsker å søke til kirken i jul- og nyttårshelgen.

Til festen i Sjømannskirken i Torrevieja på julaften vil det bli dekket til 140 personer, mens det er plass til ca. 80 personer i Albir-Villajoyosa.

        Vi gleder oss til julefeiringen med full kirke i Inmaculada de la Concepcion på ettermiddagen om julaften. Festen i Sjømannskirken om kvelden er også fulltegnet, opplyser informasjonsmedarbeider i Sjømannskirken i Torrevieja, Cathrine Hopstock Havgar til SpaniaPosten.

Søndag 22. desember er det vanlig gudstjeneste på kvelden, men ingen kirkekaffe. Kirken pyntes. Onsdag 25. desember er Høytidsgudstjeneste og søndag 30. desember er det Romjulsgudstjeneste. Søndag 5. januar er på ny gudstjeneste. Sjekk Sjømannskirken hjemmeside for flere detaljer om aktiviteter.

        Vi avslutter julefeiringen med juletrefest 8. januar. Dette er det vi også kaller «Hellige tre kongers fest, forklarer Cathrine Hopstock Havgar.

Kirkens nødtelefon +34 630 932 976 er bemannet gjennom hele julen.

Søndag 15. desember ble julen sunget inn i Minnekirken i Villajoyosa. Tirsdag 24. desember er det klart for julegudstjeneste i Minnekirken til to forskjellige tidspunkter. På kvelden inviteres det til julefeiring med middag i Kirkesenteret i Albir.

        Vi forventer fulle hus og stor stemning på alle våre arrangementer. Vi merker spesielt at mange vil delta på ribbemiddagen juleaften om kvelden, men her har fastboende enslige, par og familier fortrinnsvis siden vi har begrenset med plass, sier informasjonsmedarbeider ved Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa, Ingard Færevåg til SpaniaPosten

        Hva med de tilreisende?

        De blir satt på venteliste til vi har full oversikt over antallet fastboende som vil være med. Vi må gjøre det på denne måten og kan ikke love noe på dette tidspunktet, sier Færevåg.

        Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa er lukket fra 26.-28. desember, men det blir gudstjeneste i Minnekirken søndag 29. desember og 1. nyttårsdag. Lørdag 4. januar blir det grøtservering i Kirkesenteret, mens det dagen etter er gudstjeneste i Minnekirken og jula avsluttes med «Hellige tre kongers fest» på kvelden søndag 5. januar.

        Vi ser frem til jula og det er hyggelig at tydeligvis så mange andre gjør det samme, sier Ingard Færevåg.

For flere opplysninger om aktivitetene ved Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa: www.sjomannskirken/albir

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter