Velkommen til vårfest i Alfaz del Pi lørdag 30.

Publisert

Det er fest-komiteen bak november-fiestaen som innviterer til vårfest i det kommunale sportssenteret i Alfaz del Pi nå lørdag 30. mars fra kl. 11.00 til 22.00.

Det blir musikk, mat, drikke, blomster og mye mer, ifølge festkomiteen. For de yngste i familien arrangeres det en rekke barneverksteder som starter kl. 11.00. En morsom fest for å ønske våren velkommen, der det anbefales å kle seg i sterke farger. Musikken leveres av DJ Toni Castro og DJ Furylo.

Departementet for festligheter og tradisjoner er takknemlig for det arbeidet som Mayoralas de la Purísima gjør. De er Ángela Nazario, Rosa Alarcia, Emma Baldó, Paula Devesa, Gheraldine Vega, Natalia Pérez, Estefanía Rodríguez, Lucia Camargo, Irati Ruiz, Maria Soler, Lisa Tran, Vera Pozo, Beatriz Jimenez, Andrea Selistean, Denisa Andrei, Olivia Ramírez, Ariadna Laborde og Alba Ropero.

“Vi vil gjerne takke Mayoralas i Purísima 2024 for deres entusiasme og engasjement, alltid klare til å yte sitt beste, med tanke på de neste Fiestas of the Immaculate Conception som vil finne sted i desember”, sier Sandra Gómez, rådmann for festivaler og tradisjoner i L’Alfàs del Pi, som ønsket å oppfordre innbyggerne til å komme neste lørdag til det kommunale sportssenteret og delta i denne vårfestivalen i regi av Mayoralas de la Purísima 2024.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter