Vår-marked i Altea

Publisert

Lørdag 22. april er det igjen tid for et av de nå regelmessige “kloster-markedene” i Altea. På “Mercat del convent” viser man frem håndverk og tradisjoner samtidig som de besøkende kan kjøpe sesongens varer.

Viser frem tradisjonelt håndtverk

Markedet åpner klokken 09.00. Klokken 10.00 er det en mini-konsert med xirmita-fløyte. Mellom klokken 10.00 og 14.00 vil man vise frem hekle-håndtverk, Bolillos. Fra klokken 11.00 til 14.00 er det også en workshop hvor man viser frem produksjon av keramikk. Klokken 13.30 vil man konkurrere om å lage hvitløks-dressing, All y Oli.

Jazzkonsert

Klokken 18.00 spiller jazz-trioen Pepe Zaragoza, Isaac Martín og Andrés Lizón.

Markedet stenger klokken 20.00

Stedet er Plaza del Convento plassen foran kirken “Nuestra señora del consuelo” som ligger langs riksvei N332 på sin vei gjennom sentrum av Altea.

Nå i April er den nisperos-frukten moden. I den anledning vil man klokken 16.00 tilby smaksprøver av forskjellige varianter samt produkter og bakverk med nisperos som ingrediens.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter