Vannsparingskampanje i Benidorm

Publisert

Kommunerådgiver, Pepe Marcet, kunngjorde i går lanseringen av en ny kommunal vannkampanje som kommer til å bli lansert i de kommende dagene for å bevisstgjøre publikum om et ansvarlig forbruk av vann. Selv om det ikke er vannmangel, vil rådhuset informere innbyggerne om hvordan de kan foreta en rasjonell bruk av vannet for å unngå tørke i tider det er lite regn i regionen. Dette initiativet vil foregå på sosiale nettverk og medier i samarbeid med konsesjonshaver, Hidraqua, og vil bli en oppfølger til kampanjen som ble gjennomført i september og oktober i fjor.

 

«Vi vet alle at vannforsyningen i Benidorm er garantert, selv når det ikke er regn, takket være rør og infrastruktur som har blitt opprettet i de siste årene, men det er viktig i tider når det er lite nedbør at vi gjør god bruk av denne ressursen i husene våre», opplyste han i en pressemelding. «Vi kan ta det med ro, men det er alltid greit å være på vakt». 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter