Vannland, fornøyelsesparker og dyreparker i Benidorm

Publisert

Benidorm, en populær ferieby i Spania, er kjent for sine fantastiske fornøyelsesparker og vannparker. Enten du er ute etter spenning, dyreopplevelser eller vannaktiviteter, har Benidorm flere attraksjoner som vil glede både barn og voksne. Det er enkel adgang via motorveien A7 fra både Torrevieja og Albir-området.

Terra Mítica: En fornøyelsespark for eventyrlystne

Terra Mitica Benidorm
Terra Mitica Benidorm

Terra Mítica er en av de mest populære fornøyelsesparkene i Benidorm. Parken har flere temasoner som er inspirert av antikke sivilisasjoner som Roma, Hellas og Egypt. Opplev spennende berg- og dalbaner, karuseller, show og mye mer. Terra Mítica er et flott sted for familier som søker adrenalinrush og underholdning. Parken ligger i nærheten av sentrum av Benidorm og er lett tilgjengelig med offentlig transport eller bil.

Terra Natura: En opplevelsespark for dyreelskere

Terra Natura Benidorm

Terra Natura er en unik opplevelsespark som fokuserer på dyreliv og bevaring. Parken er delt inn i forskjellige soner som gjenskaper naturlige habitat for forskjellige dyr. Utforsk parken og se løver, elefanter, tigre, sebraer, krokodiller og mange andre fascinerende skapninger. Terra Natura tilbyr også interaktive show og aktiviteter for å lære mer om dyrene. Parken ligger i Benidorm og er en flott opplevelse for dyreelskere i alle aldre.

Mundomar: En marine dyrepark

Mundomar er en marin dyrepark som lar deg oppleve havets skapninger på nært hold. Utforsk parken og se delfinshow, sjøløveoppvisninger, eksotiske fugler og andre marine arter. Du kan også delta i interaktive opplevelser som svømming med sjøløver. Mundomar ligger i nærheten av Benidorms sentrum og er en populær attraksjon for hele familien.

Agualandia og Agua Natura: Vannparker for vannaktiviteter og moro

Agua Landia og Agua Natura er to fantastiske vannparker i Benidorm som tilbyr en rekke vannaktiviteter og moro for besøkende i alle aldre. Her kan du glede deg over vannsklier, bølgebassenger, lazy rivers og barneområder med morsomme lekeapparater. Slapp av på solsenger, ta en matbit i restaurantene eller nyt en avkjølende drink i baren. Agua Landia og Agua Natura er perfekte destinasjoner for en morsom og avslappende dag under solen.

Agualandia er best egnet for de med mindre bar. Agua Natura er nyere og større, med et bredere fokus.

Safari Aitana

Safari Aitana er en spektakulær dyrepark som tar deg med på en unik reise gjennom villmarken i Spania. Beliggende ved foten av Aitana-fjellet, tilbyr denne attraksjonen en autentisk safariopplevelse som lar deg komme tett på noen av verdens mest majestetiske dyrearter.

På Safari Aitana kan du ta del i en spennende kjøretur gjennom parkens områder og observere dyrene i deres naturlige habitat. Utforsk de vidstrakte savannelandskapene, frodige skoger og åpne sletter, og se en rekke eksotiske dyr som løver, tigre, sebraer, giraffer, neshorn, og mye mer.

Safari Aitana

En av høydepunktene på Safari Aitana er muligheten til å mate dyrene. Ta del i en unik opplevelse og få sjansen til å gi mat til giraffene og sebraene mens du nyter nærkontakten med disse majestetiske skapningene.

I tillegg til den spennende safariopplevelsen, har Safari Aitana også et dyreparkområde hvor du kan se et bredt utvalg av dyr fra hele verden. Besøk fugleområdet og se fargerike papegøyer, utforsk reptilhuset og møt slanger og krypdyr, eller ta en tur til apeområdet for å observere våre nærmeste slektninger i naturen.

Safari Aitana er et flott sted for hele familien å lære om dyrelivets mangfold og verdsette naturen. Ta med barna på en lærerik og underholdende opplevelse som vil skape minner for livet.

Praktisk informasjon:

  • Åpningstider og adgangsavgifter: Sjekk de offisielle nettstedene til hver attraksjon for oppdaterte åpningstider og priser.
  • Transport: Du kan komme til disse attraksjonene med offentlig transport eller taxi, og de fleste har også parkeringsmuligheter for de som kommer med bil.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter