Vannet i Alfaz del Pi er ubrukelig

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi har nok en gang sendt ut et skriv som “forbyr” bruk av vann fra springen til å drikke, lage mat eller vaske seg.

Dårlig vedlikehold og mangel på drenering

Mye regn i området har igjen ført til store vannmengder i avløp. Mange tette avløp og et underdimensjonert system fører til at kloakken flommer over ved kraftig regn. Det forurensede vannet trenger så inn i nettet for drikkevann som også har sine mangler.

Resultatet er at drikkevannet nå er forurenset og rådhuset med det advarer og bruk av vann fra springen i kommunen. Varslet gjelder frem til et nytt varsel blir sendt ut fra kommunen.

Dette problemet har eksistert i mange år uten at noen løsning er på vei. Kommunen har nylig søkt om 4.000.000 Euro i støtte fra EU for å lage en “grønn korridor” som de mener vil bremse flom i Albir-området.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter