Utvider kommunale idretts-anlegg i Alfaz del Pi

Publisert

Byggingen av en ny multisportsbane ved siden av Pau Gasol-paviljongen går inn i sluttfasen. Man har gjort en investering på 190 997 euro, 100 % finansiert av Alicante Provinsen.

I følge pressemeldingen fra kommunen blir dette “En flerbruksbane der de kan utøve ulike idretter, som basketball, håndball og volleyball, og dermed forbedre tilbudet av idrettsanlegg i Alfaz del Pi.

Tre prosjekter er under utførelse i denne delen av det kommunale idrettssenteret, to av dem med støtte fra Diputación de Alicante og et tredje med midler fra Generalitat Valenciana, til sammen en investering på nesten 290 000 euro.

Det gjelder blant annet oppussingen av to padeltennisbaner og to tennisbaner i det kommunale idrettssenteret, med en investering på 48 374,45 euro.

Når det gjelder padletennisbanene, besto arbeidet i å reparere det porøse betonggulvet for senere montering av elementer, male strukturen, legge kunstgressteppe og ballastere med kvartssand. Forbedringsprosjektet omfattet også merking av banene, montering av netting, innhegning med metallkonstruksjon og glasspaneler og installasjon av belysning.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter