Utvider kapasiteten på lokal-sykehuset

Publisert

Den markante økningen i antallet smittede i Marina Baixa gjør at region-sykehuset i Villajoyosa nå åpner en tredje etasje dedikert til pasienter smittet av Corona-viruset.

Det er nå over 60 personer innlagt på sykehuset, 15 av dem i kritisk tilstand. Ledelsen ved sykehuset har bedt den regionale helsemyndigheten om flere folk for å best mulig håndtere situasjonen som er under utvikling.

Frem til nå har man også brukt arealer normalt satt av til kirurgi og post-kirurgi for pleie av Covid-smittede. Man har endret på turnus-ordningen så de ansatte kan jobbe mere og feriedager for personalet er kansellert.

Har tatt imot pasienter fra Orihuela

Frem til nå har sykehuset i Marina Baixa hatt godt kapasitet og man har fått pasienter sendt hit fra lokal-sykehuset i Orihuela hvor man nådde toppen av sykehusets kapasitet en tid tilbake.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: