Utforsk den sjarmerende landsbyen Sella i Alicante

Publisert

Sella er en vakker rolig landsby som ligger i hjertet av Alicante-provinsen. Den pittoreske landsbyen ble grunnlagt av maurerne og har fortsatt tydelige tegn på deres innflytelse i den arabiske arkitekturen og de smale, svingete gatene. Utforsk de historiske områdene og oppdag fortidens hemmeligheter mens du vandrer rundt i denne sjarmerende landsbyen.

Naturopplevelser: Utforsk Serras de Aitana og nyt den fantastiske utsikten

Sella er omgitt av et fortryllende naturlandskap, og det er mange flotte turer og naturopplevelser å oppleve i området. Nettopp turmulighetene er noe av det som trekker besøkende og tilflyttere hit.

Ta en tur langs elven Sella og nyt den rolige atmosfæren mens du beundrer det pittoreske landskapet. For de mer eventyrlystne kan du ta en tur på fjellet til Sierra de Aitana, fjellene som ligger like ved landsbyen. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet og oppleve naturens skjønnhet på sitt beste.

Lokale festligheter: Delta i feiringen av San Vicente Ferrer

Sella er også kjent for sine fargerike lokale festligheter. En av de mest kjente er feiringen av San Vicente Ferrer, som finner sted den siste uken i april. Under denne festligheten kommer landsbyen til liv med opptog, musikk, dans og religiøse seremonier. Dette er en flott mulighet til å oppleve den tradisjonelle kulturen og festlighetene i området.

Praktisk informasjon: Beliggenhet og overnatting

Sella ligger i innlandet av Alicante-provinsen og er omtrent en times kjøretur fra Alicante by. Du kan enkelt nå landsbyen med bil eller offentlig transport. Når det gjelder overnatting, tilbyr Sella et utvalg av sjarmerende landlige gjestgiverier og småhoteller. Du kan finne overnatting som passer til forskjellige budsjett og preferanser.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter