Utendørskonserter i Altea hver torsdag i juli og august

Publisert

Det er 9 konserter som vil fylle Plaça de l’Aigua med god musikk hver torsdag i juli og august.

“Dette er et konsolidert prosjekt, og den nåværende utgaven er allerede den sekstende. Som vanlig vil vi på torsdager i juli og august kl. 21.00 glede oss over ulike konserter. Programmet starter med tre ukers konserter med Societat Filarmònica Alteanense, og resten av konsertene arrangeres av kulturdepartementet”. forklarte Alteas nyvalgte rådmann til pressen.

Rådmannen opplyste at billetter selges i Casa de Cultura, på www.alteacultural.com og en time før forestillingene på selve Plaça de l’Aigua i gamlebyen. “Kapasiteten er begrenset til 200 personer, og som dere vet er dette en svært vellykket konsertserie, så jeg anbefaler alle som er interessert i å komme, å kjøpe billetter så snart som mulig”, sa Pepa Victoria Pérez.

Konsertprogram sommeren 2023

Torsdag 6. juli, torsdag 13. juli og torsdag 20. juli arrangeres de tre konsertene “Música en Clau de Blau” av ulike ensembler fra SFA og regionen. Den første konserten holdes av Bandeta Jove de la SFA. Den 13. juli blir det Big Band Taller Ateneu La Vila, et innovativt prosjekt for moderne musikk. Og 20. juli debuterer Bandeta La Criança, en ny gruppe som er født i hjertet av Altea-konservatoriet.

Torsdag 27. juli kommer “Three Bells”, som består av tre dyktige trompetister fra forskjellige områder, og som har premiere på sitt prosjekt.

Torsdag 3. august kommer “Marina Big Band: Latina” fra Denia, ledet av sangerinnen Eva Olivencia, som har en lang karriere som jazzsanger.

Torsdag 10. august kommer “Esther”, en singer-songwriter med en lang karriere bak seg, med prosjektet “les cartes que mai vaig cremar”.

Torsdag 17. august, “Mouloud el Meskaui” med nordafrikansk musikk.

Torsdag 24. august, “Conecta Percussió”, en perkusjonsgruppe med to lovende unge musikere som allerede har vunnet mange konkurranser og er stipendiater ved ulike studioer.

Torsdag 31. august kommer “Cucumpá Orquestra”, et latinsk musikkprosjekt med medlemmer som bor i Altea og Marina Baixa.

Billettene koster € 9 for enkeltbilletter i billettluken og € 6 ved kjøp på nettet. Sesongkortet for forestillingene fra 6. til 20. juli koster 15 euro og 12 euro ved nettkjøp, og sesongkortet for forestillingene fra 27. juli til 31. august koster 35 euro eller 28 euro ved nettkjøp.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter