Utendørs-trening i Albir

Publisert

To ganger i uken har en gjeng kvinner samlet seg i Albir for gruppetrening. Siden januar har de holdt på med utendørstrening til musikk, som gjør øktene enklere og mer energiske.

– I begynnelsen var vi en gruppe bestående av allerede eksisterende kunder av klinikken CLINICA 1. Men allerede etter ett par uker, meldte det seg på flere interesserte «utenfra», som hadde kjennskap til klinikken, eller kjennskap til de som var med i treningsgruppen.

Det er Yvonne Andrea Loaiza Fjestad som er treneren sørger for at alt går riktig for seg på plassen foran “Clinica 1 Fysioterapia & Ostepatia” i sentrum av Albir.

Gruppen vokste raskt – og per i dag, halvveis i februar, nærmer vi oss 15 faste aktive medlemmer.

CLINICA 1 tilbyr altså gruppetrening, som er skreddersydd for dem som ønsker en «total» treningsøkt. Instruktøren kombinerer øvelser som sikrer styrke og kondisjon. Øvelsene skal også bidra til å forbedre kroppens koordinasjon, balanse, utholdenhet og forebygge skader og motivere til økt aktivitet.

– Medlemmene jobber hovedsaklig med egen kroppsvekt, men blir utfordret til å benytte «strikk»/«resistance bands», som øker motstand i øvelsene, uten å skade eller belaste kroppen – når øvelsene skal utføres. Medlemmene får låne strikk og matter, nødvendig utstyr fra klinikken.

For instruktøren er det viktig at treningen er trygg, inneholder kvalitet og er spesielt egnet for dem som ønsker å lære nye øvelser.

Fjestad sier alle som vil bli med på gruppetimer ved CLINICA 1, er hjertelig velkommen, hver tirsdag og torsdag fra klokken 10.30. Adressen er Carrer Joaquín Turina 4 i Albir.

Instruktøren sørger for å korrigere, vise teknikk og ulike grep man kan gjøre før å få mest mulig ut av øvelsene. Treningen skal gi motivasjon, være variert, effektiv og inspirere til å implementere øvelsene i andre treningsprogram og i hverdagen. Derfor er innholdet i hver eneste time av ulikt innhold, selv om grunnprinsippene er lik; trygt, variert, effektivt. Og treningen passer nye og godt øvede.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter