Utbyggingen begynner i år

Publisert

Alteas ordfører, Andres Ripoll, sier at El plan parcial de Bellas Artes, skal påbegynnes i år. El plan parcial de Bellas Artes, er navnet på prosjektet som gjelder utbyggingen av det ca 300.000 kvadratmeter store området beliggende mellom la carretera de La Nucia, la calle Benidorm, la calle Alcoy og la partida de Boqueres. I første omgang er det snakk om å fjerne masse for å tilrettelegge for nødvendig infrastruktur, opplyser ordføreren.

Alteas ordfører, Andres Ripoll, sier at El plan parcial de Bellas Artes, skal påbegynnes i år. El plan parcial de Bellas Artes, er navnet på prosjektet som gjelder utbyggingen av det ca 300.000 kvadratmeter store området beliggende mellom la carretera de La Nucia, la calle Benidorm, la calle Alcoy og la partida de Boqueres. I første omgang er det snakk om å fjerne masse for å tilrettelegge for nødvendig infrastruktur, opplyser ordføreren. Bellas Artes, som har vært omdiskutert, ble godkjent av det forrige PP kommunestyret i 2003.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter