Tvunget til prositusjon i Alfaz del Pi

Publisert

Tre kvinner er frigjort for seksuelt slaveri i Alfaz del Pi. Kvinnene skal ha blitt presset ut i prostitusjon av et ektepar som bor i Alfaz del Pi.

Kvinnene skal ha blitt utnyttet av et nettverk som fraktet dem landeveien fra Nigeria til Spania via Italia. Kvinnene som til da hadde trodd de fikk hjelp til å emigrere og finne seg jobber i Europa ble ved adkomst til Spania forklart de nå skylte tusenvis av Euro til nettverket. Uten arbeid, arbeidstillatelse og kjente i Spania ble de umiddelbart tvunget til å prostituere seg og sendt fra bordell til bordell.

Paret som skal ha utnyttet de tre kvinnene bodde i en villa i Alfaz del Pi hvor politiet blant annet fant 90.000 Euro i kontanter da de raidet boligen i forbindelse med saken.

Alfaz del Pi har en rekke bordeller langs veien som deler den fra Albir.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter