TV-leverandør forsøkt sabotert

Publisert

Ettermiddagen 13. mai opplevde TV leverandøren Nordic HD innbrudd i sine lokaler i sentrum av Albir. Innbruddet var over i løpet av svært kort tid og det eneste som ble fjernet var tre Apple iMac datamaskiner og ca 1000 Euro i kontanter.

Selskapets direktør, Temur Rakhimov, sier til SpaniaPosten at det trolig er konkurrenter som står bak dette og at det var selskapets kundedatabase man var ute etter.  Rakhimov kan uansett forsikre om at ingen kundedata har kommet på avveie. Innholdet på de tre maskinene tyvene fikk med seg er uansett kryptert og kundedatabasen er ikke lagret lokalt.

Temur Rakhimov forteller til SpaniaPosten at selskapet trolig har blitt utsatt for et forsøk på sabotasje:

– Dette var et svært mistenkelig innbrudd. Det var andre mer lett omsettelige ting her på kontoret som tyvene viste ingen interesse i. Vi er et relativt ung selskap og har mottatt trusler fra etablerte konkurrenter. Vi har ingen tro på gammel teknologi og monopoler. Nordic HD kommer til å fortsette å levere den beste kvalitet og service.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter