Tren fotball med proffer i sommer

Publisert

Denne sommeren organiseres fotballskolen med José Antonio Palomino i Alfaz del Pi. Den tidligere profesjonelle fotballspilleren arrangerer årlig treningsleire for utvikling av unge fotballspillere under den tidligere Hercules-spillerens egen ledelse og veiledning. I år har turen kommet til Alfaz del Pi. Palomino Ortiz har en lang fotballkarriere bak seg og spilte profesjonelt i over 15 år i spansk første og andre divisjon for Hercules Alicante CF, CD Benidorm, Santa Pola og Eldense. Midtbanespilleren utdannet seg senere som fotballtrener og er for tiden ansatt som trener for Hercules CF i de lavere divisjonene.

Årets fotballskole for 9 – 15 åringer avholdes fra den 5. – 12. juli i Alfaz del Pi og deltakerne som kommer utenbys fra innlosjeres på det fire stjerners hotellet Albir Garden i Albir. Arrangørene lover også en rekke overraskelser under årets arrangement, og forespeiler besøk av både profesjonelle spillere, trenere, journalister og sportsleger. For mer informasjon eller å melde seg på fotballskolen må interesserte ringe (+34) 677 035 337 eller skrive til info@campuspalomino.com.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter