Tre norske pensjonister døde og 53 smittet – Hadde feriert på Solgården i Villajoyosa

Publisert

20 norske kommuner bekrefter at de har innbyggere som nylig har vært på Solgården og som har testet positivt på covid-19. Tre personer som var med på den siste turen til Solgården, har mistet livet. Det bekrefter direktør Arnt H. Jerpstad overfor VG:

En mann fikk symptomer 16. mars og ble innlagt på sykehus i Spania. Han døde i Benidorm, skriver VG.

Marit Huse (78) fra Frogn døde på Akershus Universitetssykehus 3. april.

Det tredje dødsfallet var en kvinne i 80-årene, som reiste på tur sammen med vennene sine. Hun døde hjemme i leiligheten sin i Oslo 29. mars. VG har snakket med familien hennes.

– Vi forstår ikke hvorfor turen ikke ble avlyst dersom Solgården visste at det var smitte i området. De fikk ingen advarsel, sier datteren til VG.

Pensjonistene reiste tilbake til Norge 17. mars

“På vei inn på flyet står pensjonistene som sild i tønne. Flyet er helt fullt. – Det var ikke en god opplevelse, og vi var bekymret. Du kan tenke deg: Alle på flyet brukte samme toalettet og sto i lange køer, sier Mogens (90).”

Les hele saken om Corona-tilfellene på Solgården i VG.

Les også:

To eldre kvinner som var på ferie sammen ble påkjørt og drept like ved et feriesenter på Costa Blanca i Spania lørdag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter