Torgrim Holte ny daglig leder hos NordicHD

Publisert

Torgrim Holte er hentet inn for å lede den videre satsingen til NordicHD, SL i Spania og Kanariøyene skriver selskapet i en pressemelding til SpaniaPosten.

Holte har over 30 års erfaring innen media og tv, både som programleder, produsent, regissør og har innehatt ledende stillinger innen media gjennom mange år helt siden han satte sine ben inn i medieverdenen i 1987 som markedssjef i BNC Broadcast.  Videre har han jobbet som journalist og reporter og også vært medforfatter på flere bøker. Siden da har han produsert mer enn 500 tv shows verden over, ikke minst 2 sesonger på Norsk tv 2, og vi ser på han som Meget profesjonell media aktør.

Han er også en mye brukt foredragsholder innen human behavior, psykologi, salgstrening og selvrealisering så vi tror han innehar absolutt store kunnskaper som kan komme oss i Nordic HD, SL til gode.

Med nettverket og kunnskapen han innehar både innen vår bransje og ellers verden over så tror vi han er rette mann til å lede den videre satsingen vår og være med å utvikle selskapet videre i Spania.

«Jeg ser på muligheten og tilbudet jeg har fått som en fantastisk sjanse til å være med å bygge videre på teknologien og plattformen som selskapet har bygd opp. Produktene er enestående og mulighetene er uendelige,» sier Torgrim Holte.

«Vi er veldig fornøyde med å få Torgrim ombord til å lede skuta videre, Torgrims kunnskaper og bakgrunn er en styrke for vårt selskap. Vi tror at å ha han med videre passer perfekt for selskapets planer og vår utvikling for fremtiden,“ Uttaler selskapets CEO.

 

 Nordic HD, SL Tilbyr en komplett og unik løsning for internett og Tv for Skandinaver som bor Spania,  Selskapet har hovedkontor i Albir , og så langt avdelingskontorer I Torrevieja, Marbella, Fuengirola, Las Palmas , selskapets planer er å sørge for at vi  dekker hele Spania og Kanariøyene.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter