To småbåter ankom Villajoyosa og Benidorm med 26 immigranter

Publisert

Tidlig i natt ble 26 migranter pågrepet etter å ha ankommet Benidorm og La Vila Joiosa i to små båter. Blant de 26 migrantene er det to mindreårige, og alle er ved god helse, ifølge Røde Kors, som tar seg av alle i havnen i Alicante.

Den første båten ankom Poniente-stranden i Benidorm etter midnatt. I båten befant det seg 14 personer som stakk av etter at båten nådde land. Agenter fra det nasjonale og lokale politiet pågrep først elleve immigranter og kort tid etter de tre andre.

Rundt klokken fem om morgenen reddet Salvamar Leo fra Salvamento Marítimo i Alicante ytterligere 12 immigranter utenfor kysten av La Vila Joiosa.

Immigrantene befant seg omtrent fem kilometer fra La Vila Joiosa da Salvamento Marítimo kom dem til unnsetning. De reddete forsøkte å nå land i en liten glassfiberbåt med påhengsmotor.

Mannskapet på Salvamar Leo tok de 12 reddede om bord og brakte dem til havnen i Alicante, der de fikk hjelp av Røde Kors før de ble tatt hånd om av det nasjonale politiet.

Sist søndag ble også 11 andre immigranter og en katt reddet i Alicante, da de seilte i en skiff ca. 80 km fra kysten.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter