To personer ble skadet etter gasseksplosjon i Altea

Publisert

To personer ble i ettermiddag skadet som følge av en gasseksplosjon i en boligblokk i Altea. Den ble evakuert av Guardia Civil mens nødetatene arbeidet på stedet og sjekket omfanget av hendelsen.

Hendelsen inntraff ved halv fem-tiden på ettermiddagen i en treetasjes bygning på Avenida de la Comunidad Valenciana i Altea, og det antas at en gasslekkasje i en komfyr kan ha forårsaket eksplosjonen.

Etter hendelsen tok medlemmer av Guardia Civil og det lokale politiet i Altea, samt medisinske tjenester seg av de skadde, hvorav en av dem er beboeren i huset der deflagrasjonen skjedde, en 36 år gammel mann med første- og annengradsforbrenninger på hendene og høyre kne, som berørte mindre enn 10 % av kroppsoverflaten, og som er overført til Hospital de la Marina Baixa. En 46 år gammel mann ble også behandlet for angst og smerter i et sår etter en nylig utført operasjon, og ble overført av BLS til Imed med en svak prognose.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter