To menn funnet skutt og drept i Calpe

Publisert

Guardia Civil etterforsker funnet av to livløse kropper i to tilstøtende hus i urbanisasjonen Maryvilla i Calpe kommune. Politiet ble varslet av en nabo som hadde hørt skudd. Retten i Denia har overtatt etterforskningen.

I morges rundt kl. 09.45 mottok Guardia Civil en telefon fra nødnummeret 112. I samtalen skal en beboer i urbanisasjonen Maryvilla i Calpe kommune ha hørt flere skudd.

Patruljer fra Guardia Civil og det lokale politiet i Calpe ble umiddelbart sendt til det angitte stedet. I det første huset ble det livløse liket av en 32 år gammel spansk mann funnet, mens det i et tilstøtende hus ble funnet liket av en 45 år gammel franskmann, begge med skuddskader. Begge likene hadde skuddskader.

På sistnevnte adresse ble det funnet en revolver eller pistol. Etter å ha konsultert Guardia Civils database, viste det seg at ingen av dem hadde tillatelse til å eie skytevåpen i Spania.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter