To arrestert etter brutalt ran i Polop

Publisert

To menn på 21 og 43 år er arrestert mistenkt for det brutale ranet av en kvinne i Polop i januar i år. De to mennene skal ha angrepet kvinnen da hun kom hjem fra jobb og ranet til seg 27.000 britiske pund og 3.000 euro, penger kvinnen hadde med seg fra sin forretningsvirksomhet i Benidorm. Den 36 år gamle kvinnen måtte på sykehus for behandling etter å ha gjort motstand under ranet og blitt slått flere ganger. Arrestasjonene er en av flere pågripelser i ranssaker som er oppklart av politiet på Costa Blanca de siste månedene.

Det er det spanske politiet Guardia Civil i Altea (Alicante) som har ledet etterforskningen i saken. Arrestasjonene ble muliggjort etter forklaringer fra den 36 år gamle britisk-spanske kvinnen og observasjoner fra naboer i Polop som hadde sett en mistenkelig bil sirkulere urbanisasjonen der ranet skjedde.

Politiet skal i flere måneder ha studert ruten kvinnen hadde kjørt mellom forretningen i Benidorm og huset i Polop. I Benidorm skal etterforskerne endelig ha kommet over det mistenkelige kjøretøyet og arrestert føreren, en 43 år gammel rumener. I bilen ble det funnet verktøy og et hodeplagg som kunne likne det ranerne hadde brukt til å dekke fjeset under overfallet.

Den andre mistenkte i saken, også en rumener på 21 år, ble senere pågrepet i Socuéllamos i Ciudad Real (Castilla-La Mancha) der han hadde søkt tilflukt i huset til familiemedlemmer, skriver nyhetsbyrået Europa Press. Arrestasjonene er en av flere pågripelser i ranssaker som er oppklart av politiet på Costa Blanca de siste månedene

Les også:

Ny tyvebande tatt på Costa Blanca

Tyvebande avslørt av sokker

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter