To arrestert etter brutalt ran i Polop

Publisert

To menn på 21 og 43 år er arrestert mistenkt for det brutale ranet av en kvinne i Polop i januar i år. De to mennene skal ha angrepet kvinnen da hun kom hjem fra jobb og ranet til seg 27.000 britiske pund og 3.000 euro, penger kvinnen hadde med seg fra sin forretningsvirksomhet i Benidorm. Den 36 år gamle kvinnen måtte på sykehus for behandling etter å ha gjort motstand under ranet og blitt slått flere ganger. Arrestasjonene er en av flere pågripelser i ranssaker som er oppklart av politiet på Costa Blanca de siste månedene.

Det er det spanske politiet Guardia Civil i Altea (Alicante) som har ledet etterforskningen i saken. Arrestasjonene ble muliggjort etter forklaringer fra den 36 år gamle britisk-spanske kvinnen og observasjoner fra naboer i Polop som hadde sett en mistenkelig bil sirkulere urbanisasjonen der ranet skjedde.

Politiet skal i flere måneder ha studert ruten kvinnen hadde kjørt mellom forretningen i Benidorm og huset i Polop. I Benidorm skal etterforskerne endelig ha kommet over det mistenkelige kjøretøyet og arrestert føreren, en 43 år gammel rumener. I bilen ble det funnet verktøy og et hodeplagg som kunne likne det ranerne hadde brukt til å dekke fjeset under overfallet.

Den andre mistenkte i saken, også en rumener på 21 år, ble senere pågrepet i Socuéllamos i Ciudad Real (Castilla-La Mancha) der han hadde søkt tilflukt i huset til familiemedlemmer, skriver nyhetsbyrået Europa Press. Arrestasjonene er en av flere pågripelser i ranssaker som er oppklart av politiet på Costa Blanca de siste månedene

Les også:

Ny tyvebande tatt på Costa Blanca

Tyvebande avslørt av sokker

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter